Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Συνέδρια για είσπραξη χειροκροτημάτων

Ύστερα που δέκα χρόνια η κ.Ελένη θεοχάρους εκατάλαβεν ότι στο κόμμα της τον συναγερμόοι δημοκρατικές διαδικασίες, οι εκλογές, όπως τζαι τα συνέδρια εν σαν το παναΫρι, κάμνουντα για να καchιαρίζουν τζαι να νομίζει ο κόσμος ότι κάμνουν τίποτε σπουδαίον. Έγινε κανένα συνέδριο του συναγερμού στο οποίο να συζητηθούν τα διάφορα ζητήματα της κοινωνίας τζαι να παρουσιαστούν οι αποφάσεις τους;
Έτσι είναι όπως το είπεν η κ Ε. Θεοχάρους, κάμνουν συνέδρια για να εισπράσουν χειροκροτίματα. Αλλά τζαι για να κάμνουν παναΫριν αντιΑΚΕΛικόν τζαι αντικομμουνιστικόν.
Ατε-άτε τα συνέδρια τους να κρατήσουν μισήν ημέραν. Ποιος να προλάβει να μιλήσει τζαι τι να πεί, έτο εκτονόνεται ο Ν. Αναστασιάδης. Λαλλεί ποούλλα για να τους καλοπιάνει ούλλους.
Τζαι σου κυρία ευρωβουλευτίνα, αν είshες κκότσια, γιατί εν επήες στο συνέδριο τζαι να τους πεις πως διαφωνείς με τούτα, τζαι αν έθελες να βάλεις υποψηφιότηταν να δεις τι θα καταφέρεις; Ύστερα που το μπαΪραμιν τζαι που τες εφημερίδες τζαι τα ράδια ξέρουν ούλλοι να μιλούν, αλλά εν του αέρα που τα λαλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: