Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Αγανακτισμένος

Που τες βλακείες που ακούω αγανάκτησα τζαι γιώ. Εβαρέθηκα πιόν ν’ ακούω κάποιους να νομίζουν πως μας περιπαίζουν.
Ο Χρίστος Στυλιανίδης που θεωρείται καλός συζητητής, μιλώντας την Πέμπτη 12 Αυγούστου στον ΑΣΤΡΑ, αφού προσπάθησε να μας πείσει ότι καταστρεφόμαστε, ότι περίπου πεινούμε (αφού άρχισα να σκέφτομαι αν θα Έβρο κάτι να φάω το μεσημέρι), είπε χαρακτηριστικά ότι βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού (ας κάνει το πρώτο βήμα να ησυχάσουμε).
Αυτός είπε (ως συνήθως) που ξέρει τη γίνεται στην Ε.Ε. άκουσε να σχολιάζουν στους διαδρόμους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (διότι φαίνεται εκεί περνά τον χρόνο του, δεν ξέρω είναι συνοδός της Ε. Θεοχάρους ή του Κασουλίδη, ή μήπως είναι παρά τον Μπαρόζο) και να καταστρώνουν σχέδια για να μπει η Κύπρος στον μηχανισμό στήριξης.
Δεν χρειάστηκε να απαντήσει η κυπριακή κυβέρνηση. Η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απάντησε ότι η κυπριακή οικονομία έχει υγιείς βάσεις και δεν υπάρχουν σκέψεις για να μπει η Κύπρος στον μηχανισμό στήριξης παρ’ όλο που χρειάζονται διαθρωτικές αλλαγές.
Παρόμοια απάντηση έδωσε και ο αρμόδιος επίτροπος Ολι Ρεμ πριν λίγες μέρες, όταν διάφοροι εδώ στην Κύπρο έλεγαν τα ίδια με τον Χρ. Στυλιανίδη.
Αφού νοιάζονται τόσο πολύ που καταστρεφόμαστε οι εκατομμυριούχοι αυτού του τόπου γιατί δεν δίνουν κάτι να σωθούμε και ζητούν να τα δώσουν όλα οι εργαζόμενοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: